Vaandel 26

Beste ouder(s),

 

Het Vaandel zoals u gewend bent vindt u in de bijlage:

Definitieve vaststelling rapport kwaliteitsonderzoek

Eerder hebben we u geïnformeerd over  de voorlopige uitslag van het kwaliteitsonderzoek door de onderwijsinspectie op 28-11-2023.

Inmiddels is het rapport definitief vastgesteld d.d. 19 - 02-2024 met daarin ook de reactie van  het college van bestuur van QliQ. Onlangs heeft de MR en de directie het rapport besproken.

Het rapport is in te zien via de website van de onderwijsinspectie:

www.onderwijsinspectie.nl Klik dan op “Inspectierapporten scholen, besturen en instellingen”.

Mocht u  nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u terecht bij de directie.

 

TopOntdekkers: afsluiting project ‘Vroeger en nu’ op donderdag 21 maart

Wat fijn om te zien dat er gisteravond zoveel belangstelling was voor de afsluiting van het thema ‘Vroeger en nu’. Dank aan alle ouders, verzorgers, vrienden en familieleden.

Hopelijk hebben jullie er ook iets van geleerd. De kinderen hebben in ieder geval vol enthousiasme aan het thema gewerkt.

 

Ouderbijdrage 2e termijn

Rondom 28 maart wordt de 2e termijn van de vrijwillige ouderbijdrage (€ 21) geïncasseerd bij iedereen die hiervoor een machtiging heeft verstrekt. Wilt of heeft u geen automatische incasso, dan verzoeken wij u vriendelijk om voor 28 maart € 21,00 over te maken op bankrekeningnummer: NL32 RABO 0123872359, T.a.v. Ouderraad de Vendelier onder vermelding van de naam en klas van uw kind. Machtigingskaarten zijn te verkrijgen bij juf Dorethe. De opgehaalde vrijwillige ouderbijdragen worden met name gebruikt voor de sportactiviteiten en luchtkastelen met Koningsspelen en voor de schoolreisjes op het einde van het schooljaar. 

Mede door deze bijdragen kunnen we dit organiseren. 

Moestuin

De kinderen van de mini’s en de Binkies hebben samen de nieuwe plantjes in de moestuin geplant.

 

Logo-t-Vaandel Logo-t-Vaandel