vaandel 36

Beste ouder(s),

 

Het Vaandel zoals u gewend bent vindt u in de bijlage:

 

Interne verhuizing

Vandaag hebben we, met behulp van een verhuisbedrijf, al flink wat werk kunnen verrichten in verband met de plaats van de groepen in het gebouw voor het volgende schooljaar. Zoals eerder genoemd worden de  parallelgroepen naast elkaar geplaatst. Het zou kunnen zijn dat er volgende week groepen zijn die nog niet in het juiste lokaal zitten waar ze volgend jaar eigenlijk komen. Dat heeft dan te maken met de verdere voorbereiding en wij verwachten dat dat verder geen probleem zal zijn.

 

Eerste Communie en Vormsel 2025

Vormsel

De informatieavond over het Vormsel wordt gehouden op dinsdag 10 september 2024 om 19.00 uur in de Goddelijke Voorzienigheid, Hornestraat 1. U bent van harte uitgenodigd om samen met uw kind naar deze avond te komen. Er zal tijdens deze avond informatie gegevens worden over wat het Vormsel inhoudt, over de voorbereiding op het Vormsel en over de Vormselviering.

Kinderen die in het schooljaar 2024-2025 in groep 8 of op de middelbare school zitten mogen zich aanmelden voor het Vormsel.

 

Eerste Communie

De informatieavond over de Eerste Communie wordt gehouden op maandag 30 september 2024 om 20.00 uur in de Goddelijke Voorzienigheid, Hornestraat 1. U bent van harte uitgenodigd. Er zal informatie gegevens worden over wat de Eerste Communie inhoudt, over de voorbereiding op de Eerste Communie en over de Eerste Communieviering.

Kinderen die in het schooljaar 2024-2025 in groep 4 of hoger zitten mogen aangemeld worden voor de Eerste Communie.

 

Heeft u vragen over de Eerste Communie of het Vormsel stuur dan bericht naar Marjelein Verhoeven, pastoraal werker, via mverhoeven@damiaanhelmond.nl

 

Aanmelden voor de informatievonden kan ook via bovenstaand e-mailadres.

 

Uitslag leerlingenraadverkiezingen

Afgelopen dinsdag is bekend gemaakt wie de 4 nieuwe leden van de leerlingenraad zijn geworden.

Dat zijn uit de groepen 4: Lina en Slava en uit de groepen 7: Destin en Rida.

Naast vreugde was er ook teleurstelling wat heel begrijpelijk is. We willen iedereen bedanken die zich kandidaat hebben gesteld voor de leerlingenraad. Er zijn veel leerlingen die de Vendelier nog mooier willen maken. Daar zijn we trots op!

Na de bekendmaking hebben we een rondje gelopen door de school om de nieuwe leden voor te stellen in de groepen. 

Daarnaast hebben we vandaag afscheid genomen van onze 3 raadsleden uit groep 8. We bedanken Suus en Lize en Elin voor hun inzet als voorzitter, secretaris en raadslid.  We hebben genoten van hun inzet en ideeën! Een voorbeeld voor velen! 

Het was een fantastisch eerste jaar voor onze leerlingenraad!

 

ANWB

Onze school was genomineerd voor een ANWB Verkeersplein. Uit alle genomineerde scholen heeft de ANWB Adviescommissie op basis van het aantal stemmen en de motivatie op het aanmeldformulier de winnaars gekozen. Helaas is onze school niet als winnaar uit de bus gekomen. Jammer aangezien er ontzettend veel gestemd is door u allen.

Daarvoor natuurlijk onze dank.

 

Zomerfeest

Op dinsdag 25 juni was het zomerfeest samen met school. We hebben samen met de peuters en kleuters gezellig buiten gespeeld. Er stond van alles klaar: werpspelletjes, stoepkrijt, fietsjes, schmink en nog veel meer. Wat was het een leuke ochtend en wat hadden we een geluk met het weer 🙂

Logo-t-Vaandel Logo-t-Vaandel