Vaandel 4

Beste ouder(s),

 

Het Vaandel zoals u gewend bent vindt u in de bijlage:

Ouder-kindgesprekken

In week 39 en week 40 staan de ouder-kindgesprekken gepland voor de groepen 1 t/m 7. De leerkracht gaat samen met u en uw zoon/dochter in gesprek over zijn/haar talenten en ontwikkelpunten voor het komende jaar. Het is dus van belang dat uw zoon/dochter aanwezig is bij dit gesprek. Vanaf maandagavond 16 september om 19.00 uur kunt u zich digitaal via de app inschrijven voor het gesprek. De sluitingsdatum is op vrijdag 20 september. 

Op donderdag 10 oktober wordt Mijn rapportfolio opengesteld. Hierin vindt u de ’Dit ben ik’ pagina en leuke foto’s. 

De groepen 8 voeren vanaf week 41 de voorlopig adviesgesprekken. Uiteraard worden hier ook de kinderen bij verwacht. U kunt zich digitaal via de app inschrijven vanaf donderdagavond 19 september 19.00 uur. De sluitingsdatum is op donderdag 26 september. 

 

Hallo wij zijn groep 8B wij doen mee aan de e-waste race

Wij doen mee aan de e-waste race omdat er te veel elektronisch afval wordt weggegooid. Met deze race proberen wij mensen over te halen om alles te hergebruiken. Al het elektronisch afval wordt bijvoorbeeld naar Afrika gestuurd zodat zij het op een verkeerde en vervuilende manier opruimen wij proberen dat te voorkomen dus als jij elektronisch afval hebt meldt dat afval dan aan bij e-waste race.nl of breng het bij ons in de klas dan help jij de wereld een stukje beter te maken

 

 Groetjes, 8B

 

Nieuws van de bibliotheek

Tijdens de herfstvakantie en Kinderboekenweek zijn er verschillende leuke activiteiten te doen bij de bibliotheek. Zie hiervoor de flyer in de bijlage.

 

Thema kunst 

Bij de BSO hebben we het thema kunst. We hebben kunstwerken van kunstenaar Piet Mondriaan gemaakt. Ook hebben we kunstwerken gemaakt met ecoline. Dit hebben we gedaan met een rietje. Wat zijn het unieke kunstwerken geworden 😉

 

Thema dit ben ik

Op de dagopvang zijn allerlei knutselwerkjes gemaakt die passen bij het thema ’dit ben ik’. Gezichten, spiegels en tandenborstels zijn er o.a. gemaakt. Bij de Binkies hebben ze het boekje Anna poetst haar tanden gelezen. Ze hebben een tandenborstel geknutseld met het volgende versje uit het boek erbij: ’Poetsen gaat van heen en weer. Weg met appel en met peer. Van voren naar achteren en opzij. Dat maakt de tandarts heel erg blij’. 

 

Logo-t-Vaandel Logo-t-Vaandel