Vaandel 7

Beste ouder(s),

 

Het Vaandel zoals u gewend bent vindt u in de bijlage:

 

Schoolfotograaf

Op woensdag 9 oktober komt de fotograaf voor de broertjes en zusjes foto’s.

Deze dag worden ook de kinderen gefotografeerd die op 23 september afwezig of ziek waren. Dit geldt alleen voor de portretfoto’s!

 

Studiedag

Morgen zijn alle kinderen vrij vanwege een studiedag

 

Opening kinderboeken week

Afgelopen woensdag zijn we in iedere groep gestart met een voorleesontbijt. De kinderen mochten het ontbijt op een andere manier meenemen dan de gewoonlijke tas. We hebben leuke, originele manieren gezien! Lekker eigenwijs! Zie onderstaande collage.

 

Einde  E-WASTE RACE

Zoals jullie weten heeft groep 8B  de afgelopen weken meegedaan met de

E WASTE RACE. Wat fijn dat jullie allemaal zo goed hebben geholpen. We hebben met zijn allen ruim 400 apparaten ingezameld: een top prestatie. 

Helaas was het niet genoeg voor de winst, maar wij zijn geëindigd op een mooie 5e plek ( van de 10). Iets om trots op te zijn dus!

Dank allemaal voor jullie hulp. Wij hebben er samen voor gezorgd dat er weer heel wat apparaten kunnen worden gerecycled. 

 

Retourenveloppen.

Bij de start op onze school ontvangen nieuwe kinderen een envelop met papieren.

Daarbij zijn er ook papieren die we graag ingevuld retour zien.

Wij hebben deze echter nog niet van alle nieuwe kinderen retour ontvangen.

Indien van toepassing willen wij u vragen om deze binnen 14 dagen in te leveren bij de leerkracht of de administratie.


Gevonden Voorwerpen.

Vergeet niet om bij de gevonden voorwerpen te kijken. Voor de herfstvakantie gaan we deze namelijk weer opruimen. Bent u of uw kind iets kwijt zoals schoenen, handschoenen, een jas, lunchbox,  etcetera, neem dan een kijkje in de witte kist met gevonden voorwerpen. Deze staat in de aula.

 

Activiteiten thema herfst

We zijn begonnen met thema herfst en wat hebben we al leuke activiteiten gedaan op alle groepen. Bij de mini’s en Ot en Sien is er voorgelezen uit het boek: Anna en de herfst. Daarnaast is er ook al volop geknutseld. We hebben herfstblaadjes geschilderd en een paraplu gemaakt. Ook zijn we weer actief geweest in de gymzaal. Daar hebben we verschillende soorten tikspellen gedaan 🙂 

 

 

 

 

 

 

Logo-t-Vaandel Logo-t-Vaandel